Volledig scherm
PREMIUM
Nienke Kamp in haar zaak Lohuis-Tijhuis. © Robin Hilberink

Handwerkspeciaalzaak Lohuis-Tijhuis in Oldenzaal houdt het na 90 jaar voor gezien

OLDENZAAL - Uitgerekend het jaar waarin Lohuis-Tijhuis haar 90ste verjaardag groots wilde vieren  stopt de handwerkspeciaalzaak aan de Steenstraat er mee. Minder klandizie heeft eigenaresse Nienke Kamp doen besluiten de deur definitief op slot te draaien.

Het besluit is nog heel vers. Zo vers dat de gedachte dat het einde van haar zaak in zicht is Nienke Kamp wederom ontroert. Ruim een maand geleden zat ze met de accountant om tafel. Die gaf toen aan dat het er niet rooskleurig uitzag voor de handwerkspeciaalzaak. Twee weken geleden hakte Kamp dan ook de knoop door om er een punt achter te zetten. „Het is gewoon kloten”, zegt een emotionele Kamp. „Dat woord gebruik ik liever niet. Maar als ik zeg dat ik er van baal dan is dat te zacht uitgedrukt. Het is meer dan dat.”

  1. Ex verongelukte Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdrama bij Bad Bentheim
    PREMIUM

    Ex verongeluk­te Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdra­ma bij Bad Bentheim

    NUNSPEET/ BAD BENTHEIM - Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. Boubkar A. was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.