Volledig scherm
Het bewuste hekwerk dat ontvreemd is © Politie Oldenzaal

Hekwerk van 12 meter gestolen tussen Oldenzaal en Deurningen

OLDENZAAL/DEURNINGEN - Een hondsbrutale diefstal in het buitengebied tussen Oldenzaal en Deurningen. Dieven hebben daar een 12 meter lang stalen hekwerk, een driedelige elektrische poort en een complete loungeset ontvreemd.

De loungeset is van het merk Webber en het hekwerk van een duurdere vorm van staal. De diefstal is gepleegd tussen afgelopen maandag en donderdag. Hoe de dieven erin slaagden om ongezien weg te komen met de grote goederen, is onduidelijk.

De politie vermoedt dat de goederen met behulp van een busje, of een auto met aanhanger ontvreemd zijn. Getuigen van de diefstal wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

  1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
    PREMIUM

    De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

    Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.