Volledig scherm
PREMIUM
In opdracht van Keolis/Twents wordt onderzoek verricht naar de haalbaarheid van een kleinschalige vervoersdienst in Oldenzaal, waarbij uitsluitend op basis van reservering een rit kan worden gemaakt. © Keolis

Keolis onderzoekt invoering van TwentsFlex en deelfiets in Oldenzaal

OLDENZAAL - Een achtpersoons bus die uitsluitend rijdt op basis van reserveringen én een deelfietssysteem voor bus- en treinreizigers. De regionale vervoerder Keolis/Twents onderzoekt of beide ideeën uitvoerbaar zijn in Oldenzaal.

In opdracht van de provincie is Keolis bezig met het schrijven van een plan, dat de concessie voor deze regio ‘toekomstvast’ moet maken. Als onderdeel van dat proces ontwikkelde de vervoerder een ontwikkelplan voor de periode 2019-2023. Voor Oldenzaal worden in dat plan twee concrete initiatieven benoemd: TwentsFlex  en KeoBike.

  1. Ex verongelukte Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdrama bij Bad Bentheim
    PREMIUM

    Ex verongeluk­te Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdra­ma bij Bad Bentheim

    NUNSPEET/ BAD BENTHEIM - Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. Boubkar A. was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.