Volledig scherm
Twee ambulances op Het Hulsbeek © Dennis Nengerman | News United

Verwondingen Denekamps kind na val uit boom op Hulsbeek vallen mee

OLDENZAAL  - De verwondingen bij het Denekampse jongetje dat donderdagmiddag gewond raakte bij een val uit een boom op Het Hulsbeek in Oldenzaal vallen mee. Hij hield aan de val enkele kneuzingen over.

De leerling van de Kingschool in Denekamp, was daar met zijn klas op kamp. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. De jongen werd door ambulancemedewerkers gestabiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij niets gebroken had. Hij was donderdagavond al weer terug bij de overige leerlingen en heeft ook de nacht met zijn klasgenoten doorgebracht op kamp. 

  1. Archeologisch onderzoek in Oldenzaal: nieuw inzicht in geschiedenis stad
    PREMIUM
    VIDEO

    Archeolo­gisch onderzoek in Oldenzaal: nieuw inzicht in geschiede­nis stad

    OLDENZAAL - Dat Oldenzaal zich in de Middeleeuwen (ca. 500 tot 1500) ontwikkelde tot een belangrijke handelsstad en het kerkelijke centrum van Twente is bekend. Maar dat de stad al in de dertiende eeuw uit haar voegen barstte is voor de archeologen Hans Oude Rengerink en Thomas Spitzers een complete verrassing. Het tweetal komt tot deze conclusie na proefsleuvenonderzoek in een deel van de vroegere stadsgracht in de Tuin van Soer. De tuin vormt straks samen met de tuin van Palthe Huis en die van De Bombazijn een groene oase midden in de stad.