Leerlingen Twents Carmel College Oldenzaal geven examen economie een 8

OLDENZAAL - Ze mogen er nog niet teveel over vertellen, want het vmbo-kbl examen economie wordt op andere scholen in de regio misschien pas later in de week gemaakt. Maar Floor de Haan (15), Larissa Dekker (18) en Tijn Boerssen (15) van het Twents Carmel College locatie Potskampstraat in Oldenzaal hebben het er op zitten. En zijn tevreden. „Het was best een goed examen.”

Als je dit examen moet beoordelen, welk rapportcijfer krijgt het dan van jullie?

Ze zijn eensgezind, alle drie geven ze het examen economie voor kbl (kaderberoepsgerichte leerweg) een 8. „Het was best een goed examen, alles wat we dit schooljaar hebben geleerd zat er in”, zegt Floor. En dat maakte het goed te doen. Vinden ook Tijn en Larissa, die alles wat in het examen zat al tijdens de lessen hadden voorbereid.

  1. Ex verongelukte Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdrama bij Bad Bentheim
    PREMIUM

    Ex verongeluk­te Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdra­ma bij Bad Bentheim

    NUNSPEET/ BAD BENTHEIM - Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. Boubkar A. was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.