Lex Schukking is klaar voor een nieuwe rit naar Ahaus. Met of zonder testbewijs? ,,Eerst maar even de ontwikkelingen afwachten."
Volledig scherm
PREMIUM
Lex Schukking is klaar voor een nieuwe rit naar Ahaus. Met of zonder testbewijs? ,,Eerst maar even de ontwikkelingen afwachten." © Carlo ter Ellen DTCT

Lex Schukking zonder testbewijs van Oldenzaal naar Ahaus: ‘Euregio kan iets aan dit probleem doen’

OLDENZAAL - Lex Schukking, Statenlid uit Oldenzaal, twijfelde even. Hij had dinsdag een afspraak bij Augenklinik Ahaus. Zou hij gaan of afzeggen? Hij ging, zonder negatief coronatestbewijs op zak. Het voelde ongemakkelijk. Wat hem betreft moet dat anders. „Ik zie hier een grote taak voor de Euregio.”

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei