Volledig scherm
De Ladies Circle Oldenzaal verkoopt in een pop-up sture tweehandskleding voor de Linda Foundation © Emiel Muijderman

Linda's zonnebril brengt in Oldenzaal 40 euro op voor goede doel

OLDENZAAL - De pop-up kledingwinkel van de Ladies Circle ’33 in Oldenzaal zamelde dit weekend €3125 in met de verkoop van dameskleding en accessoires. De opbrengst gaat naar de Linda.foundation en wordt besteed aan Oldenzaalse gezinnen die in armoede leven.

,,Het was een waardevol weekend, in meerdere opzichten”, vertelt Janneke Hoogwijk van serviceclub Ladies Circle ’33 uit Oldenzaal. ,,Het is voor ons belangrijk dat we iets doen voor de gemeenschap waarin we verkeren. ’We hebben €3125 opgehaald. Dat bedrag gaat naar de Linda.foundation, die het besteedt aan Oldenzaalse gezinnen die in armoede leven.” Er werden ruim 800 items verkocht.

Linda's zonnebril

De items werden onder andere ingebracht door Oldenzaalse ondernemers. ,,Zo zie je wat je kan bereiken als je de krachten bundelt. Iedereen heeft zich belangeloos ingezet, de betrokkenheid was groot, erg mooi”, gaat Hoogwijk verder. Voor de veiling stelde Linda de Mol, de initiatiefnemer van de Linda.foundation, een van haar zonnebrillen ter beschikking, die uiteindelijk voor 40 euro werd geveild.

Op meerdere vlakken is iets bereikt volgens Hoogwijk. ,,We hebben veel bezoekers gehad. Ook mensen met een kleinere beurs, die nu voor weinig geld een mooi item konden kopen. Het was enorm succesvol.”