De WG-fractie in de Oldenzaalse raad vraagt zich af of de gemeentelijke informatie ten aanzien van houtstook nog wel actueel is en oppert om eens te informeren bij andere gemeenten.
Volledig scherm
De WG-fractie in de Oldenzaalse raad vraagt zich af of de gemeentelijke informatie ten aanzien van houtstook nog wel actueel is en oppert om eens te informeren bij andere gemeenten. © BELGA

Lokalo’s Oldenzaal pleiten voor actualisering beleid houtstook: ‘Zijn inwoners actief benaderd?’

OLDENZAAL - Hoe staat het met het aantal klachten en meldingen dat de gemeente krijgt over overlast door houtkachels, open haarden en vuurkorven? Moeten Oldenzalers beter worden geïnformeerd over houtstook? De raadsfractie van WG vraagt om opheldering.

 1. Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’
  PREMIUM

  Ikea overladen met klachten over slechte service: ‘Het frustreert en spijt ons’

  Producten die niet of kapot worden geleverd, het achterblijven van terugbetalingen en een klantenservice die van de aardbodem verdwenen lijkt. Het regent al weken honderden klachten over Ikea. Het woonwarenhuis herkent de geschetste situatie en wijst naar de ‘ongekend hoge vraag naar producten’. ,,De huidige coronasituatie vraagt ongekend veel van onze operatie en brengt grote uitdagingen met zich mee”, meldt een woordvoerder.
 1. Jeugdwerker Rania probeert rust te bewaren vanaf haar scooter
  Play

  Jeugdwer­ker Rania probeert rust te bewaren vanaf haar scooter

 2. Koning bezoekt geplunderde Primera: 'U bent nationaal symbool van verschrikking en van kracht'
  Play

  Koning bezoekt geplunder­de Primera: 'U bent nationaal symbool van verschrik­king en van kracht'