De kantonrechter in Enschede wist uiteindelijk een schikking af te dwingen tussen het Oldenzaalse bedrijf Atec Solutions en haar manager logistiek.
Volledig scherm
PREMIUM
De kantonrechter in Enschede wist uiteindelijk een schikking af te dwingen tussen het Oldenzaalse bedrijf Atec Solutions en haar manager logistiek. © Jeffrey Scholman DTCT

Manager uit Oldenzaal krijgt ontslag om een zak zout als kerstcadeau: ‘Daar wil ik geen ruzie over hebben’

OLDENZAAL - Een kwartiertje onderhandelen. Meer dan dat, en een beetje druk van de kantonrechter, was er uiteindelijk niet nodig om het conflict tussen Atec Solutions en haar manager logistiek op te lossen. De Oldenzaler aanvaardt zijn ontslag en krijgt een vergoeding mee.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Geen erehaag voor Ajax: 'Feliciteren en hand geven, niet meer dan dat'
  Play

  Geen erehaag voor Ajax: 'Felicite­ren en hand geven, niet meer dan dat'

 2. Lerares gaat viral met video op school: 'Ik val op vrouwen'
  Play

  Lerares gaat viral met video op school: 'Ik val op vrouwen'