Volledig scherm
McDonald's aan de Hanzepoort © Anne Loohuis

McDonald's in Oldenzaal wordt verbouwd: sneller door de McDrive

OLDENZAAL - De McDonald's aan de Hanzepoort wordt in een nieuw, modern jasje gestoken. Het restaurant van de Amerikaanse fastfoodketen wordt volledig vernieuwd en krijgt er vierkante meters bij. 

De McDonald’s ligt op een strategische locatie, pal naast de op- en afrit van de A1, en is daarom een drukbezocht restaurant. Door de uitbreiding beschikt het restaurant straks over 200 zitplekken, in plaats van de huidige 150. 

MCDrive

Naast de uitbreiding van het aantal zitplaatsen worden de keuken en de lobby vernieuwd en krijgt de Oldenzaalse vestiging een McCafé. Daar kunnen klanten diverse soorten koffie en lekkernijen nuttigen. Ook wordt de McDrive uitgebreid met een extra rijbaan, elk voorzien van een eigen bestelpunt. Hierdoor kunnen bestellingen tijdens de piekuren sneller worden afgehandeld.

Eind oktober wordt begonnen met de verbouwing van het restaurant. „Tijdens deze periode zal het restaurant zowel gedeeltelijk als geheel gesloten zijn”, aldus  Melissa Burgerhout, woordvoerster van McDonald's.