Volledig scherm
PREMIUM
De jubilerende Mercedes Hanomag Kampeerautoclub is neergestreken op Het Hulsbeek. © Reinier van Willigen

Mercedes Hanomag Kampeerautoclub verblijft op Het Hulsbeek

OLDENZAAL - Bijna 300 trotse eigenaren van een Mercedes-Hanomag kampeerauto kwamen af op het najaarsweekend van hun club op Het Hulsbeek. De liefde voor hun camper zit er bij de meesten diep in.  

Met behulp van tape is een papiertje bevestigd aan een partytent bij de ingang naar het kampeerterrein achterop Het Hulsbeek.‘Praten over bussen’ is de heldere boodschap die wordt meegegeven aan de deelnemers (en bezoekers) van het najaarsweekend van de Mercedes Hanomag Kampeerautoclub Dubbellucht. Veel duidelijker had de boodschap niet kunnen worden omschreven, meent een vrijwilliger van de club. „Want praten over bussen is ook het enige dat we hier doen”, stelt hij lachend vast.

  1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
    PREMIUM

    De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

    Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.