Hij is ondernemend en inventief. In 1993 presenteert Niels een reflecterende strip die over kentekenplaten kan worden gehangen. Licht van een politieflitser wordt weerkaatst, het kenteken is dan onleesbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Hij is ondernemend en inventief. In 1993 presenteert Niels een reflecterende strip die over kentekenplaten kan worden gehangen. Licht van een politieflitser wordt weerkaatst, het kenteken is dan onleesbaar. © Carlo ter Ellen

Niels Menko (1965-2022), ondernemer uit Oldenzaal met flair van ’n kwajongen: ‘Opeens is het te laat’

OLDENZAAL - Als de KPN Niels Menko beschuldigt van het kopiëren van adresbestanden, levert de Denda-baas weerwoord. Hij laat 120 Chinese vrouwen ginds gegevens intikken, zegt-ie. Een inventieve doener met kwajongensflair.

  1. ‘Heroverweeg de bouwplannen voor het knusse pleintje bij de Aloysiusschool in Losser’
    lezersbrief

    ‘Herover­weeg de bouwplan­nen voor het knusse pleintje bij de Aloysius­school in Losser’

    Hopelijk zal binnenkort worden begonnen met de langverwachte verbouwing van de voormalige Aloysiusschool. Bij deze start zal dan te zijner tijd ook de omgeving van school worden betrokken. Het voormalige postkantoor is afgebroken en door de gemeente tijdelijk ingericht met groen en straatmeubilair. Hier is een knus pleintje ontstaan, waar door passanten graag gebruik van wordt gemaakt.
    Losser