Door de coronacrisis moet Hans Sombekke de deuren van muziekcafé De Kroeg op slot houden, kan hij niet werken als dj en ligt zijn artiestenbureau voor onbepaalde tijd stil.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de coronacrisis moet Hans Sombekke de deuren van muziekcafé De Kroeg op slot houden, kan hij niet werken als dj en ligt zijn artiestenbureau voor onbepaalde tijd stil. © Robin Hilberink

Oldenzaalse kroegbaas Hans Sombekke: ‘Helft van de horeca kan nu wel eens omvallen’

OLDENZAAL - De coronacrisis hakt er bij Hans Sombekke (57) stevig in. Noodgedwongen heeft de ondernemer al zijn werk moeten staken voor muziekcafé De Kroeg, Zombie Sound (licht & geluid) en een artiestenbureau annex podiumverhuur.  

Een coronabiertje of toch maar een Grolsch?
„Geen van beide. Ik drink graag een speciaalbiertje. Een lekker donker winterbiertje bijvoorbeeld. Ik ben ook geen hoeveelhedendrinker.”

  1. Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdige deskundige als getuige te horen
    PREMIUM

    Advocaat ‘dwaze’ vader Oldenzaal wraakt rechter die weigert onpartijdi­ge deskundige als getuige te horen

    ALMELO/OLDENZAAL - Politierechter Sylvia Taalman had de hele donderdagmiddag uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak van de ‘dwaze’ Oldenzaalse vader Ivo V. (51), maar zover kwam het - opnieuw - niet. Na amper anderhalf uur wraakt advocaat Abdel Ytsma haar als ze weigert om deskundige en mede-‘dwaze vader’ Joep Zander onder ede te horen over het verschijnsel ‘ouderverstoting’.