Volledig scherm
Ronald Koeman © EPA

Ronald Koeman in Oldenzaal te gast bij jubilerend Quick'20

OLDENZAAL - Ronald Koeman komt in de aanloop naar het Europees kampioenschap voetbal naar Quick'20. Dat werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt tijdens De Aftrap, de eerste activiteit in het kader van het honderdjarig jubileum van de club.

De bondscoach is samen met directeur topvoetbal bij de KNVB, Nico-Jan Hoogma, de topgast in het voetbalcafé van de club. Het is nog niet bekend wanneer dit voetbalcafé wordt gehouden, daarover zijn de partijen nog in gesprek. 

Kunstwerk

Tijdens de bijeenkomst in het clubgebouw van Quick'20 bood kunstenaar Paul Smidt de jubilerende club een kunstwerk aan. Smidt onthulde het samen met voorzitter Gerard Heskamp. Het is een schilderij met daarop het jubileumlogo en het Quick-Lowietje, het symbool van de jeugdafdeling. Ook werd het jubileumlied, gemaakt door Paul Amweg, voor het eerst gezongen. De muzikale ondersteuning was in handen van 5xEshuis.

Eerste trekking


De eerstvolgende activiteit is de eerste trekking van de jubileumloterij, waarna Quick'20 op zondag 23 februari met een loopgroep meedoet aan de Grote Twentse Carnavalsoptocht. Het grote jubileumfeest staat gepland op zaterdag 13 juni, voor zowel jeugd (overdag) als senioren ('s avonds).

Volledig scherm
Kunstenaar Paul Smidt schonk Quick'20 uit Oldenzaal een fraai schilderij. © Gerrit Snippert
  1. Slimme oplichters drankenhandel Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    Slimme oplichters drankenhan­del Oldenzaal krijgen anderhalf jaar cel

    OLDENZAAL/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Benjo K.(44) uit het Drentse Erica en Nicolaas S. (51) uit Dongen in Brabant veroordeeld tot anderhalf jaar cel. De twee zijn volgens de rechtbank schuldig aan het op uiterste slimme wijze oplichten van een bekende drankenhandel uit Oldenzaal. Ze moeten het Oldenzaalse bedrijf zo’n 175.000 euro terugbetalen terwijl er ook een ontnemingsvordering van 250.000 toegewezen is.