Door de samenwerking aan te gaan met HOI Services biedt de gemeente Oldenzaal alle inwoners van de stad de mogelijkheid de vuile was tegen betaling te laten reinigen en strijken door een commercieel bedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de samenwerking aan te gaan met HOI Services biedt de gemeente Oldenzaal alle inwoners van de stad de mogelijkheid de vuile was tegen betaling te laten reinigen en strijken door een commercieel bedrijf. © Marlies Wessels

Vanaf 1 januari 2022 kunnen alle Oldenzalers tegen betaling hun vuile was kwijt bij HOI Services

OLDENZAAL - Met ingang van 1 januari biedt de gemeente Oldenzaal samen met HOI Services een was- en strijkservice aan voor alle inwoners van de stad. Wie geen WMO-indicatie heeft voor huishoudelijke ondersteuning gaat beduidend meer betalen dan zij die wel zo’n indicatie hebben.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?