Veiligheid voor alles op Outdoor Challenge Run

VideoOLDENZAAL - Veiligheid voorop tijdens de Outdoor Challenge Run op Het Hulsbeek. Daarom wordt het parcours daags voor het evenement grondig onder de loep genomen. ‘Heb je nog een zaagje om die scherpe tak weg te halen?’ 

‘Zwaar wordt het zeker.’ Het motto van de jaarlijkse survivalrun op het terrein van Het Hulsbeek is goed gekozen. Het zal zondag een verbeten strijd tegen de elementen worden voor de uiteindelijk 870 deelnemers. Ze hebben de keuze uit een parcours van 8 kilometer met 35 hindernissen en een ronde van 13 kilometer met 52 obstakels. Voor fitte en goed getrainde sporters een mooie uitdaging, voor een ongetrainde verslaggever toch een opgave. Zelfs met een kickbike om te verplaatsen langs de obstakels die alleen maar op een veilig afstandje bekeken hoeven te worden. 

  1. Ex verongelukte Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdrama bij Bad Bentheim
    PREMIUM

    Ex verongeluk­te Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdra­ma bij Bad Bentheim

    NUNSPEET/ BAD BENTHEIM - Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. Boubkar A. was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.