Volledig scherm
PREMIUM
Fields of Joy festival in Oldenzaal. © Robin Hilberink

Voorbereiding Fields of Joy op schema, maar de artiesten blijven nog even geheim

OLDENZAAL - Festival Fields of Joy wil nog deze week een aantal nieuwe namen bekendmaken van artiesten die optreden tijdens het festival. Dat wordt dit jaar op 6 juli gehouden op Het Hulsbeek.

Wie kijkt op de website van het festival, dat dit jaar zijn eerste lustrum viert, ziet dat bij diverse podia nog geen artiesten zijn ingevuld. Vorig jaar om deze tijd was de line-up al bekend. „Dat klopt”, zegt initiatiefnemer van het festival Manfred Geisink. „Maar daar moet niets achter gezocht worden. We zijn druk bezig met de invulling van de podia. Vorig jaar was dat inderdaad vroeger rond dan dit jaar het geval is. Nu wachten we wat langer.”

  1. Ex verongelukte Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdrama bij Bad Bentheim
    PREMIUM

    Ex verongeluk­te Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdra­ma bij Bad Bentheim

    NUNSPEET/ BAD BENTHEIM - Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. Boubkar A. was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.