Volledig scherm
© Rijnhout Media

Voorwaardelijke celstraf voor Oldenzaalse drugsfamilie

ALMELO/OLDENZAAL - Vader Martin M., zoon Kevin en moeder Bianca K. zijn door de rechtbank in Almelo veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 6 maanden voor langdurige verkoop van drugs aan minderjarigen. 

De familie zou vanuit hun woning aan de Leeuwerikstraat tussen 2014 en 2018 op grote schaal wiet hebben verkocht. Talloze jongeren uit Oldenzaal kochten hun drugs bij de de vader die liefkozend ‘opa’werd genoemd. 

Taakstraf 

De drie kregen naast de voorwaardelijke celstraf een taakstraf van 240 uur.  Zoon Kevin werd ook veroordeeld voor het verspreiden van een naaktfoto van een kennis. Hij krijgt wel zijn twee in beslag genomen telefoons terug. Zijn BMW werd verbeurd verklaard. 

  1. Ex verongelukte Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdrama bij Bad Bentheim
    PREMIUM

    Ex verongeluk­te Chiara (22) aanvaardt boete na snelwegdra­ma bij Bad Bentheim

    NUNSPEET/ BAD BENTHEIM - Boubkar A. uit Nunspeet heeft ingestemd met een schikking van het Duitse Openbaar Ministerie voor het betalen van een boete van 4800 euro voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol en drugs in de nacht van 13 op 14 april. Boubkar A. was die nacht betrokken bij het snelwegdrama op de A31 bij Bad Bentheim, waarbij de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo om het leven kwam.