Volledig scherm
PREMIUM
Het buitenbad wordt bij het receratiebad aangetrokken. © AGS Architects

Zo gaat het nieuwe Vondersweijde in Oldenzaal er uitzien

OLDENZAAL - Meer wateroppervlak, een nieuwe kunststof vloer voor de sporthal, een horecaruimte in het hart van het gebouw, nieuwe en grotere kleedkamers en een verbeterde toegankelijkheid voor mindervalide bezoekers: zie hier het voorlopige ontwerp voor het nieuwe Vondersweijde. 

Sportwethouder Rob Christenhusz is content met het eerste ontwerp, dat de afgelopen maanden is gemaakt door AGS Architects en op donderdag 20 juni wordt gepresenteerd tijdens een infoavond in Vondersweijde. „Dit plan past helemaal bij de uitgangspunten die we hebben opgesteld voor het sportcentrum. Het ontwerp is door alle gebruikersgroepen met veel enthousiasme ontvangen.”

  1. De Oldenzaalse binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren
    PREMIUM

    De Oldenzaal­se binnenstad heeft wat van zijn oude glans verloren

    Mijn wieg mag dan niet in de schaduw van de Plechelmusbasiliek hebben gestaan of in een van de kroegen rondom de Groote Markt, deze oale grieze heeft wel degelijk een zwak voor Oldenzaal. Ik mocht er de middelbare school bezoeken, ging er met veel plezier uit in ’t Siepelke en Club 27 en leerde er in 1980 mijn vrouw nog veel beter kennen dan daarvoor al het geval was. Juist daarom gaan de problemen van de Oldenzaalse binnenstad mij zo aan het hart.