Raadsleden en bestuurders uit Noordoost-Twentse praten over de toekomst en de leefbaarheid van de vier gemeenten Oldenzaal, Losser, Dinkelland en Tubbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Raadsleden en bestuurders uit Noordoost-Twentse praten over de toekomst en de leefbaarheid van de vier gemeenten Oldenzaal, Losser, Dinkelland en Tubbergen. © Cees Elzenga/hetoog.nl

Zo houd je de regio leefbaar:
Gemeenten Noordoost-Twente zoeken samenwerking

LATTROP - Raadsdelegaties uit Dinkelland, Tubbergen, Losser en Oldenzaal waren zaterdag bijeen op Erve Bossem in Lattrop. Economisch geograaf Edwin van de Wiel van Kennispunt Twente hield een inleiding over ‘De staat van Noordoost Twente’.

 1. Oldenzaal houdt vast aan koopzondag in coronatijd
  Kwestie

  Oldenzaal houdt vast aan koopzondag in coronatijd

  OLDENZAAL - De snelle toename van het aantal coronabesmettingen in deze regio heeft in Borne geleid tot het cancelen van een koopzondag. In Oldenzaal is dat tot nu toe niet het geval. De ondernemers doen een beroep op de consument om de regels in acht te nemen, maar openen zondagmiddag wel ‘gewoon’ de deuren van hun winkel. Vanuit de Oldenzaalse samenleving worden al grote vraagtekens gezet bij de wenselijkheid van deze koopzondag.
 1. Polen demonstreren massaal tegen aanscherping abortuswet
  Play

  Polen demonstre­ren massaal tegen aanscher­ping abortuswet

 2. Familie van dader aanval in Nice vol ongeloof
  Play

  Familie van dader aanval in Nice vol ongeloof