ANP
Volledig scherm
© ANP

Ajax laat olympische droom Antony sneuvelen: ‘Past niet in voorbereiding’

samenvattingAntony kan deelname aan de Olympische Spelen in Tokio op zijn buik schrijven. De Braziliaanse vleugelspits, die trefzeker was voor Ajax in het slotduel met Vitesse (1-3), heeft van zijn club te horen gekregen dat het eindtoernooi niet in de voorbereiding op het nieuwe seizoen past.

5 reacties

 • Jemmie Kerpershoek

  1 jaar geleden
  Ik vind het nogal wat, en als reden zegt Ten Hag Het is een prachtige ervaring maar het is wel een jeugdtoernooi” . Dat slaat nergens op. Er is maar 1 Olympisch voetbal toernooi voor mannen, en niet 1 voor onder 23 en een voor de "volwassenen. Athleten werken hun hele carrière om mee te mogen doen aan De olympische spelen. Voor voetballers is t WK natuurlijk het ultieme doel maar om een speler dit te onthouden is echt schandalig. Haller miste de Europa League door een vergeten vinkje bij zn na
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Het grote verschil tussen professioneel voetbal en de Olympische Spelen. Meedoen is belangrijker dan winnen als de Olympische gedachte en wij moeten winnen als regel 1 van het voetbal. De vraag is of je als jonge speler mag dromen over het meedoen of moet jij je schikken naar de gedachte dat alleen de winst telt? Vraag het hem eens, over 25 jaar.
 • Clemens OS

  1 jaar geleden
  Een jeugd toernooi. Je speelt in een volwassen professionele competitie waar miljarden in omhaan. Hiervoor vaderlsnd verlaten. Kom op zeg. Niet eens over nadenken en je ding voor Ajax doen.
 • Wim Schreiber

  1 jaar geleden
  Ajax is zijn werkgever die veel voor hem heeft betaald en hem ook een prima salaris betaald. Daar mogen zijn iets voor terugverlangen. Dus als Ten Hag nee zegt, is het nee en terecht en bovendien zijn de Olympische spelen mionder belangrijk dan de championsleague belangrijk is voor de club. En niet alleen om het extra geld wat verdiend kan worden.
 • Ferry Rudolph

  1 jaar geleden
  Wat een .... De Olympische Spelen zijn het hoogst haalbare. Natuurlijk zijn die belangrijker. Laat hem gewoon gaan, deze kans komt misschien niet weer.