Sifan Hassan.
Volledig scherm
PREMIUM
Sifan Hassan. © Pim Ras Fotografie

Column Thijs Zonneveld | TeamNL bewijst in Tokio: succes is maakbaar, maar we lopen op dun ijs

Een kleine twee weken geleden kapittelde Thijs Zonneveld de houding van Pieter van den Hoogenband, die niet na een dag of vier al een tussenbalans wilde opmaken. Nu moet de columnist terugkeren op zijn schreden. ,,Ik zat ernaast.”

5 reacties

 • Vink

  1 jaar geleden
  Chapeau Thijs!! Ik snap ook niet dat VVD steeds de grootste wordt of wordt dat allemaal gedaan door onze hockeyers? De dames waren trouwens fantastisch. Ik heb weleens een debat gezien over gezonde voeding.........ik viel in slaap. Waar ik helemaal niks van snap is dat die zogenaamde politici niet kunnen nadenken over geld investeren in sport Scheelt een miljardje of wat binnen de gezondsheidszorg. Een paar miljard in de sport scheelt waarschijnlijke miljarden in de medische en geestelijke zorg!
 • rick zeyl

  1 jaar geleden
  Thijs slaat zoals gewoonlijk de spijker op de kop
 • Tom Vermeulen

  1 jaar geleden
  Dat zijn heel veel woorden Thijs. Je had het ook gewoon bij sorry kunnen laten.
 • Visser

  1 jaar geleden
  Rutte heeft de afbraak van ons systeem, een afbraak begonnen door Dhr. Kok, afgemaakt, van ons sociale systeem is niets meer over, de rijken worden rijker en de armen armer. Breedtesport kunnen we vergeten die is er alleen nog voor de kinderen van de rijken.
 • Van Voorthuizen

  1 jaar geleden
  De spijker op z’n kop! Deze “patat en game-generatie” moeten we aan het bewegen krijgen! Prachtig ook dat Thijs het boetekleed aantrekt! Kunnen veel presentatoren/commentatoren een voorbeeld aan nemen!