Jacques Brinkman
Volledig scherm
Jacques Brinkman © SBS 6

Jacques Brinkman biedt excuses aan voor voorlezen privé-appjes zoon in De Oranjezomer

Jacques Brinkman heeft op Twitter zijn excuses aangeboden voor het voorlezen van privé-appjes van zijn zoon Thierry in De Oranjezomer gisteravond. De voormalig Nederlands tophockeyer uitte zijn frustratie over bondscoach Max Caldas, door enkele berichten voor te lezen van zijn zoon, die onderdeel van de Nederlandse selectie in Tokio was.

30 reacties

 • Anita Vink

  2 jaar geleden
  Zojuist bericht vernomen van het familiedrama van W. Genee... gecondoleerd en heel veel sterkte bij het verwerken van dit drama. Respect voor J. Derksen die kijkers oproept Genee met rust te laten... en Brinkman? Die man leeft voor zijn sport, iedereen heeft recht op zijn eigen mening.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Margriet spijkerman Beste meneer ik heb repect dst U uw exuses hebt gemaakt naar Uw zoon toe ik hoop niet uw zoon schade er van ondervindt in het http://ned.hockey team U heeft bloot gelegt hoe naar en verrot de topsport inelkaar zit dit mag nooit tenkoste gaan van Uw zoon Ik hoop dat jullie ondanks alles een goede band hebben
 • B.J. Dielemans

  2 jaar geleden
  Een aantekening bij deze kwestie: Brinkman heeft destijds 2 beroertes gekregen en was daar ogenschijnlijk weer bovenop gekomen, maar het is bekend dat er gedragsveranderingen ontstaan. Brinkman had nooit uitgenodigd mogen worden en tegen zichzelf beschermd moeten worden.
 • Ad van Kraaij

  2 jaar geleden
  Hij is irritant maar legt wel bloot hoe ziek ons topsportklimaat is . is alleen maar ons kent ons en ben je het er niet mee eens sodemieter je maar op.(dus zwijgen anders lig je eruit)
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Niet alleen zijn eigen beschadigd maar ook zijn zoon goed bezig . Zijn zoon zal straks niet veel vertrouwen krijgen door een nieuwe coach. Hoe breek je een carrière van je eigen zoon af . Applaus voor de Hr brinkman. Cees Oosterhout