Bruno Bruins.
Volledig scherm
Bruno Bruins. © ANP

Minister Bruins had willen weten van zaak rond Anema

Sportkoepel NOC*NSF had het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op de hoogte moeten stellen van de poging tot matchfixing door schaatscoach Jillert Anema. Dat zei minister Bruno Bruins (Sport) vandaag. ,,Natuurlijk wil ik dat weten. Als je niet weet kun je er niet tegen optreden."

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Marijke Groenewoud ondanks val naar olympische finale massastart, Irene Schouten eenvoudig door

  Marijke Groenewoud ondanks val naar olympische finale massastart, Irene Schouten eenvoudig door

  Ondanks een val heeft Marijke Groenewoud bij de Olympische Spelen in Peking de finale gehaald van de massastart. De 23-jarige regerend wereldkampioene op dit onderdeel eindigde in haar halve finale als vijfde en dat was voldoende voor de eindstrijd. Daarvoor was een plek bij de beste acht noodzakelijk. Ook topfavoriete Irene Schouten plaatste zich. Ze finishte als vierde in de tweede halve finale.