Billy Bakker, Annemiek van Vleuten en Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Billy Bakker, Annemiek van Vleuten en Mathieu van der Poel. © ANP

TeamNL wordt geregeerd door de wet van Murphy, voorlopig gaat in Tokio alles fout

Het plankje van Mathieu van der Poel. Weer gaat het niet over olympisch goud, maar over pech die de Nederlandse equipe deze Olympische Spelen lijkt te achtervolgen. De eerste dagen in Japan staan bol van de incidenten.

8 reacties

 • P. Papadopoulos

  2 jaar geleden
  Wet van Murphy? Excuse me? Epke Zonderland had niks op de Spelen te zoeken! Dames wielrenners werden eraf gereden door een magistrale Oostenrijkse! Heren hockeyers hopeloos uit vorm! Van der Poel negeerde alle waarschuwingen omtrent het plankje en zie daar. Zeilers presteren dramatisch. Dus waar de wet van Murphy in deze van toepassing is................tell me please!!
 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Gelukkig zijn al die voorspellingen niets waard gebleken. Coach van die wielrensters heeft gewoon gefaald natuurlijk, Mathieu had het moeten weten maar wist het blijkbaar niet, kan. Voor de rest doen we toch gewoon goed mee? Piepklein landje zijn we, en er komt nog wel een echte verrassing, zoals altijd.
 • Dick van Dijk

  2 jaar geleden
  S,morgens lees ik de resultaten en wat mij opvalt, iedere keer nét niet, ben blij dat ik er niet voor op blijf, de "medaille spiegel" is al bijgesteld, gelukkig.
 • Willem Van der Stelt

  2 jaar geleden
  Ga eens uit van verlies dan valt de winst mee. Maar nee de hele media gaat uit van veel goud en dat valt tegen. Eerst presteren dan juichen.
 • Brinkman

  2 jaar geleden
  Wordt het niet eens tijd dat we de successen uitvergroten? Dat negatieve gedoe levert echt geen extra medaille op.