Tom Dumoulin herrijst met prachtig zilver in tijdrit: ‘Ik ben heel trots’

videoTom Dumoulin heeft in Tokio voor een geweldige verrassing gezorgd door naar zilver te snellen in de olympische tijdrit. Er stond geen maat op de gouden race van Primoz Roglic, maar de Limburger heeft aangetoond volledig terug te zijn op het allerhoogste niveau. ,,Het was een moeilijke weg.”

15 reacties

 • Twan Hout

  2 maanden geleden
  Goed gedaan ,En hij wist het ik ga ze lekker allemaal pakken ,want op het einde wacht die gouden plak met een zilveren randje, nee sorry zilveren plak met een gouden randje
 • Nanne Wees

  2 maanden geleden
  Mooi voor jumbo visma 1,2,3 lekker hoor volgend jaar Rohan Dennis ook in de ploeg word een mooi tijd rit jaar
 • Nanne Wees

  2 maanden geleden
  Prima gegaan ook voor jumbo visma 1,2,3 lekker hoor volgend jaar Rohan Dennis ook in de ploeg word een mooi tijd rit jaar
 • Ferdinand Verbist

  2 maanden geleden
  Oei, zonnenberg heeft problemen met de juiste weergave door een commentator. Leeft hij nog in een trump tijdperk? Doet natuurlijk niets af aan de prestatie van Dumoulin.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Klazina BenK Zó geweldig TROTS op je, Tom! Wat heb je jezelf ver weg moeten halen. Zilver met een hele dikke gouden rand!
 1. Mister Paralympics Jetze Plat: 'Ik heb me de hele Spelen nergens druk om gemaakt’
  PREMIUM
  Interview

  Mister Paralym­pics Jetze Plat: 'Ik heb me de hele Spelen nergens druk om gemaakt’

  Jetze Plat voltooide eerder vandaag zijn gouden trilogie. De Nederlandse veelvraat werd paralympisch kampioen op de triatlon en was ook de beste in de tijdrit en de wegwedstrijd van het handbiken. Plat maakte de hooggespannen verwachtingen meer dan waar en groeide in Tokio uit tot de Nederlandse ‘Mister Paralympics’. Zelf blijft de kampioen echter bescheiden: „We zijn allemaal gelijk en iedereen hier is een topper.”