Reshmie Oogink.
Volledig scherm
Reshmie Oogink. © ANP

Twee leden van Team NL positief getest: ‘Ik heb er geen woorden voor, dit is het einde van mijn carrière’

Twee leden van het olympische Nederlandse team zijn positief getest. Het gaat om taekwondoka Reshmie Oogink en een staflid van de roeiploeg. 

22 reacties

 • J Diepeveen

  1 jaar geleden
  Begrijp niet waarom die OS koste wat kost moet doorgaan misschien goed voor de atleten maar er zijn er al aardig wat afgevallen en de Spelen moeten officieel beginnen , maar afwachten wat het gaat brengen de komende twee weken.
 • toon smekens

  1 jaar geleden
  M van der Meij..............Juist topsporters lopen eerder tegen ziektekiemen aan doordat alles op scherp staat bij ze. Dus ja toppsorters kunnen wel iets hebben maar zijn minder weerbaar voor ziektekiemen. Toch???
 • Armin De Wild

  1 jaar geleden
  Sport verbroederd zegt men. Nou wat ik hier lees zijn het allemaal geen sporters. Jaren alles opzij zetten en dan niet mee mogen doen. Deze atleten hebben allemaal discipline doorzettingsvermogen en vaak een ijzeren gezondheid. Worden u geveld door een over het algemeen gevaarlijk voor dikke, zwakke en oude mensen ziekte. Hoe tragisch en zuur voor hen. Maar het zuur zit 'm nog vaker in de commentaren van de lezers. Neem aan dat er van jullie niemand naar de Olympische spelen kijken uit principe
 • M van der Meij

  1 jaar geleden
  Dit is triest maar nog veel meer sporters gaan ten prooi vallen aan het virus. Hoe voorzichtig je ook bent, je bent toch met veel mensen op een beperkte ruimte. Kan me daarnaast niet voorstellen dat alles elke dag ontsmet wordt. Je kan je wel afvragen als mensen niet ziek zijn om ze dan toch te laten starten. Risico is dat meer mensen het virus oplopen, maar gezonde sporters kunnen wel iets hebben. Laat ze er zelf voor kiezen. Er is geen publiek en ze zitten al in een bubbel.
 • Angélique Broekman

  1 jaar geleden
  Het heeft niets met zielig te maken. Als je terug bent gekomen van een blessure en toch de OS haalde, dan is het gewoon zuur als je ziek wordt. Dan mag je best je emoties tonen. Zeker als je hiermee je carrière had willen afsluiten. Dan is het gewoon een domper. Hopelijk worden ze niet ernstig ziek