Ireen Wüst
Volledig scherm
Ireen Wüst © ANP

Wüst zet deur op kiertje: 'Laatste Spelen, maar zeg nooit nooit'

Ireen Wüst sloot vandaag haar laatste olympische optreden af met zilver op de ploegenachtervolging. Of is Nederlands succesvolste schaatsster ooit er over vier jaar in Peking toch weer bij? Wüst zet de deur op een klein kiertje: ,,In principe niet, maar zeg nooit nooit."

 1. Wüst en co wel op rustige wijze gehuldigd
  Video

  Wüst en co wel op rustige wijze gehuldigd

  Een uurtje na het incident met de Nederlandse schaatsmannen in het Holland Heineken House (HHH) in Gangneung is de huldiging van de vrouwenploeg wel goed en volgens plan verlopen. Nadat oud-schaatser en presentator Mark Tuitert om respect, stilte en aandacht had gevraagd van het publiek, onder wie nogal wat buitenlanders, konden Ireen Wüst, Antoinette de Jong, Marrit Leenstra en Lotte van Beek het podium opkomen om hun zilveren medaille te vieren.
 2. Na chaos CL-finale hoopt Franse regering bij Spelen in Parijs op videobewaking met kunstmatige intelligentie

  Na chaos CL-finale hoopt Franse regering bij Spelen in Parijs op videobewa­king met kunstmati­ge intelligen­tie

  Met de chaos rond de Champions League-finale in Parijs nog vers in het geheugen, hoopt de Franse regering voor de komende Olympische Spelen in diezelfde stad op videobewaking met behulp van kunstmatige intelligentie (AI). De Franse Senaat nam het voorstel dinsdag aan, maar tegenstanders vrezen een ‘Trojaans paard’ dat na de Spelen niet meer zal verdwijnen en de fundamentele rechten van burgers verder aantast.