Volledig scherm
Auto te water in Rijen © Brandweer Rijen

Auto onbestuurbaar en in de sloot door productiefout, drie inzittenden veilig uit het voertuig

RIJEN - Een auto is zaterdagavond in het water terechtgekomen in Rijen nadat het voertuig onbestuurbaar was geraakt door een productiefout. In de auto zaten drie personen en die konden veilig de auto verlaten. De brandweer moest later op de avond terug voor een extra controle.

Een schade-expert concludeerde bij controle van de auto dat er tijdens het rijden door een productiefout brand bij de remleiding en katalysator ontstond. Daardoor werd de auto onbestuurbaar en schoof het voertuig een sloot in. Door de brand was er flink wat rookontwikkeling. Later op de avond, toen de auto geborgen werd door een bergen, was er wederom veel rook te zien. Toen is de brandweer teruggekomen voor een extra controle.

Volledig scherm
Auto te water in Rijen © Brandweer Rijen
Volledig scherm
Auto te water in Rijen © Brandweer Rijen
  1. Avondverbod bij speeltuin in Raamsdonksveer wegens overlast jongeren
    PREMIUM

    Avondver­bod bij speeltuin in Raamsdonks­veer wegens overlast jongeren

    RAAMSDONKSVEER - Het toegangsverbod in de avond en de nacht voor de speeltuin in het Koningspark te Raamsdonksveer lijkt te helpen. ,,De afgelopen week zijn er geen klachten over overlast meer binnengekomen”, zegt John Gaasbeek van de Stichting Koningspark. De speeltuin is tot verboden terrein verklaard tussen 20.00 en 07.00 uur. De gemeente besloot tot deze maatregel om de geluidsoverlast en vernielingen door jongeren een halt toe te roepen.