Burgemeester Jan Boelhouwer viert donderdag 26 maart thuis, met zijn vrouw, het afscheid van de gemeente Gilze en Rijen. Een grote afscheidsbijeenkomst die avond kon vanwege coronavirus niet doorgaan. Maar hij blijft toch nog wat langer.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Jan Boelhouwer viert donderdag 26 maart thuis, met zijn vrouw, het afscheid van de gemeente Gilze en Rijen. Een grote afscheidsbijeenkomst die avond kon vanwege coronavirus niet doorgaan. Maar hij blijft toch nog wat langer. © Familie Boelhouwer

Burgemeester Jan Boelhouwer volgt zichzelf op als waarnemer in Gilze en Rijen

RIJEN - Burgemeester Jan Boelhouwer gaat tijdelijk waarnemen in zijn eigen gemeente Gilze en Rijen. Vanwege de coronacrisis blijft hij 6 dagen langer aan tot zijn opvolger Derk Alssema op 7 april begint. 

Formeel zou Jan Boelhouwer aanblijven tot en met 26 maart, de dag van zijn formele afscheid. Gezien alle maatregelen rondom het coronavirus heeft commissaris van de Koning Wim van de Donk gevraagd of Boelhouwer iets langer wil blijven. Tot en met 31 maart als burgemeester en per 1 april (nee dat is geen grap, B.vdH) als waarnemend burgemeester in Gilze en Rijen.