Pix4Profs-Ron Magielse
in de loevensteinlaan ruimt de gemeente de rommel op na de onrust van de avond ervoor. met name de chinees moest het ontgelden. glas wordt weggeveegd en bestrating hersteld.
Volledig scherm
Pix4Profs-Ron Magielse in de loevensteinlaan ruimt de gemeente de rommel op na de onrust van de avond ervoor. met name de chinees moest het ontgelden. glas wordt weggeveegd en bestrating hersteld. © Pix4Profs-Ron Magielse

Burgemeester Oosterhout roept ondernemers op: ‘Laat geen losse spullen buiten liggen’

OOSTERHOUT - Laat geen losse spullen buiten liggen. Die oproep doet burgemeester Mark Buijs richting Oosterhoutse ondernemers. Aanleiding zijn de rellen de afgelopen dagen in Nederlandse steden. Ook Oosterhout kreeg vandalisme te verduren. 

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Dit was Nederland vandaag: 7 maart
  Play

  Dit was Nederland vandaag: 7 maart

 2. Zwitsers naar de stembus om boerkaverbod
  Play

  Zwitsers naar de stembus om boerkaver­bod