Volledig scherm
Vrijwilligers verzamelen zich bij het Koeckershuys in Den Hout. © Marcel van Dorst / MaRicMedia

Burgemeester over zoektocht: ‘Betrokkenheid van al die mensen is hartverwarmend‘

OOSTERHOUT - Burgemeester Mark Buijs vindt de betrokkenheid van alle mensen die vandaag hebben gezocht naar de vermiste hockeyvader ‘hartverwarmend‘. 

Vandaag kamden ruim 250 mensen de bossen rond Oosterhout uit om de al een week vermiste man te zoeken. Dat gebeurde onder leiding van de politie. Zonder succes. Aan het eind van de middag gaf de politie aan dat de zoektocht werd gestaakt.  

Buijs laat 's avonds in een verklaring weten: “Meer dan 200 vrijwilligers hebben de politie vandaag geholpen tijdens de zoekactie. De zoektocht heeft vooralsnog geen sporen opgeleverd. De betrokkenheid van al die mensen is hartverwarmend. Ik bedank iedereen die zich heeft ingezet om hem te vinden. Ik wens de naasten van de man, met in het bijzonder zijn vrouw en twee kinderen, veel sterkte toe in deze verschrikkelijke periode van onzekerheid.”

  1. Advocaat West-Brabantse witwas- en drugsverdachten hekelt ‘schadelijke aanpak’ door justitie
    PREMIUM

    Advocaat West-Brabantse witwas- en drugsver­dach­ten hekelt ‘schadelij­ke aanpak’ door justitie

    MADE/SINT WILLEBRORD - Advocaat Michel van Stratum van twee verdachten in het nieuwe onderzoek naar een grote drugs- en witwasbende in West-Brabant, zegt dat politie en justitie zijn cliënten en hun gezinnen grote (reputatie)schade toebrengen. Het is de derde keer in enkele jaren dat de landelijke politie haar pijlen richt op zijn cliënt L.R. in Made. Twee keer eerder waren er bij deze man invallen, net als bij een cliënt in Sint Willebord.