Vlnr Stefan van Strien, Rob van Aken en Arnold Pouls. Zijn zijn bewoners van de Kalkvliet in Terheijden en tegen het woningbouwproject op het gedeelte achter de bomen.
Volledig scherm
Vlnr Stefan van Strien, Rob van Aken en Arnold Pouls. Zijn zijn bewoners van de Kalkvliet in Terheijden en tegen het woningbouwproject op het gedeelte achter de bomen. © Pix4Profs/René Schotanus

Buurt in de bres tegen nieuwe woningen: ‘Drimmelen bouwt meer dan nodig is’

TERHEIJDEN - Hoeveel woningen komen er precies, en hoe groot is het oppervlak eigenlijk? Dat op een stuk landbouwgrond in Terheijden woningen komen vindt de buurt prima, maar de weg ernaar toe roept vragen op: ,,Het lijkt of er gegoocheld wordt met cijfers.”

  1. ‘Automobilist veroorzaakte dodelijk ongeluk op A58 doordat hij met zijn telefoon bezig was’
    PREMIUM

    ‘Automobi­list veroorzaak­te dodelijk ongeluk op A58 doordat hij met zijn telefoon bezig was’

    BREDA/GILZE - Een dramatisch ongeval met drie auto’s op de A58 bij Gilze zou mede veroorzaakt zijn doordat de bestuurder van een camper met zijn telefoon bezig was. Een 48-jarige man uit Roermond kwam daarbij om het leven. Officier van justitie Mark de Graaf vindt dat de verdachte, een 49-jarige inwoner van het Limburgse Herten, aanmerkelijk onvoorzichtig danwel onoplettend heeft gereden.