Om de leerlingen en medewerkers van het Dongemond college in deze pittige tijd een extra blijk van waardering te geven, heeft conciërge Bjorn Mureau (rechts) een slagroomtaart van anderhalve meter geregeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Om de leerlingen en medewerkers van het Dongemond college in deze pittige tijd een extra blijk van waardering te geven, heeft conciërge Bjorn Mureau (rechts) een slagroomtaart van anderhalve meter geregeld. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Conciërge Bjorn regelt anderhalve meter taart voor examenleerlingen: ‘Compliment in coronatijd’

MADE - Anderhalve meter slagroomtaart. Dat hebben de eindexamenleerlingen van het Dongemond college in Made dik verdiend, vindt conciërge Bjorn Mureau. ,,Want school in coronatijd valt niet mee.”

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Braziliaanse president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronadoden'
  Play

  Braziliaan­se president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronado­den'