Volledig scherm
Dode gevonden op A27 bij Nieuwendijk. © MaRicMedia / Jurgen Versteeg

Dode gevonden op A27 bij Nieuwendijk

NIEUWENDIJK - Op de A27 bij Nieuwendijk is woensdagnacht een dode gevonden. De politie verklaarde donderdagochtend dat het om zelfdoding ging.

Rond 01.15 uur werd er een ongeval gemeld op de A27 bij Nieuwendijk. Rond 02.00 uur meldde de politie dat er een stoffelijk overschot op de snelweg lag, ter hoogte van de afrit Nieuwendijk in de richting van Utrecht.

De snelweg was volledig afgesloten vanwege onderzoek. Rond 03.00 uur werden weggebruikers, die door het onderzoek waren ingesloten, teruggeleid via Hank, zodat zij hun weg daar konden vervolgen. Het andere verkeer werd omgeleid via de snelwegen A59, A16 en A2. 

  1. Clubs geschokt door hoge rekeningen die fotografe uit Made stuurt voor 'gratis’ foto's
    PREMIUM

    Clubs geschokt door hoge rekeningen die fotografe uit Made stuurt voor 'gratis’ foto's

    Een fotografe werkt als vrijwilligster voor stichting STIWOT. De stichting beheert twee websites (stiwot.nl en tracesofwar.nl) met als taak het ‘vrij of zo goedkoop mogelijk verstrekken van informatie over de Tweede Wereldoorlog aan iedereen die daarin geïnteresseerd is’. Heemkundeclubs en andere organisaties gebruiken foto's van die sites voor hun eigen publicaties. De fotografe zet duizenden foto's van haarzelf op die site, om vervolgens aan clubs die deze foto’s gebruiken een rekening van honderden euro's te sturen. Paniek bij de clubs, want die hebben vaak nauwelijks geld.