Oosterhout investeert het komende jaar flink in de scholen. Zo wordt de Marcoenschool in Dorst aangepakt, hier komen extra lokalen vanwege huidige capaciteitsproblemen.
Volledig scherm
Oosterhout investeert het komende jaar flink in de scholen. Zo wordt de Marcoenschool in Dorst aangepakt, hier komen extra lokalen vanwege huidige capaciteitsproblemen. © Pix4Profs / Jan Stads

Dorstse basisschool Marcoen moet verder uitbreiden

DORST - Het staat voor de gemeente Oosterhout vast dat basisschool De Marcoen in Dorst over een paar jaar verder moet uitbreiden. Het dorp trekt veel gezinnen met jonge kinderen aan en de nu al geplande uitbreiding is niet genoeg om de toestroom van al die leerlingen op te kunnen vangen. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    17

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.