De bedrijventerreinen in de gemeente Drimmelen zijn vol. Daarom wordt gekeken of het mogelijk is om aan de oostzijde van station Lage Zwaluwe een nieuw bedrijventerrein te ontwikkelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De bedrijventerreinen in de gemeente Drimmelen zijn vol. Daarom wordt gekeken of het mogelijk is om aan de oostzijde van station Lage Zwaluwe een nieuw bedrijventerrein te ontwikkelen. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Drimmelense bedrijventerreinen zijn vol, mogelijk uitbreiding bij station Lage Zwaluwe

MADE - Ondernemers met uitbreidingsplannen op Drimmelense bedrijventerreinen vissen achter het net. De businessparken in de gemeente zijn namelijk vol. ,,We worden wekelijks gebeld door bedrijven die op zoek zijn naar grond.”

 1. Vacatureteksten vaak onbewust discriminerend: ‘Denk eens na of je iemand buitensluit’
  PREMIUM
  Onderzoek

  Vacature­tek­sten vaak onbewust discrimine­rend: ‘Denk eens na of je iemand buiten­sluit’

  Ben jij de ideale klusjesman? Een jonge, vlotte starter? Is Nederlands jouw moedertaal? Grote kans dat degene die een vacaturetekst met daarin deze vragen leest, zich niet geroepen voelt om te solliciteren. Door hokjesdenken in functieomschrijvingen worden kandidaten vaak onbewust buitengesloten. Dat mensen zich beter bewust worden van de taal die zij gebruiken is daarom hoognodig, vinden experts.
 1. Kanaaleiland Jersey middelpunt van diplomatieke rel
  Play

  Kanaalei­land Jersey middelpunt van diplomatie­ke rel

 2. Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongelooflijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'
  Play

  Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongeloof­lijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'