De ruimte van seniorensociëteit t Trefpunt in Gilze is vernieuwd. Joop de Jonge, Dick Jansen, Cees van Dongen en zittend Annet Clijsen en Joke Henricks vertellen erover.
Volledig scherm
De ruimte van seniorensociëteit t Trefpunt in Gilze is vernieuwd. Joop de Jonge, Dick Jansen, Cees van Dongen en zittend Annet Clijsen en Joke Henricks vertellen erover. © Pix4Profs / Johan Wouters

Geen stoelendans bij seniorenclub na heropening: ‘Iedereen heeft vaste zitplaatsen’

GILZE - Bij Senioren Vereniging Gilze (SVG) hebben ze de coronaperiode nuttig besteed. Het onderkomen aan de Kerkstraat werd flink aangepakt en helemaal opgeknapt. ,,Maar sinds corona hebben we niet één lid meer kunnen inschrijven.”

  1. Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    DRIMMELEN - ,,Zoiets moet natuurlijk uitgebreid getest worden, en bij de eerste test ging er al meteen iemand onderuit." Erik van der Pauw heeft woensdag eindelijk de nieuwste attracties in de zwembaden van Drimmelen kunnen openen. De zogenaamde splashparks hadden al veel eerder open zullen zijn, maar pech bij de aanleg en corona gooiden roet in het eten. Maar woensdag hadden de eerste kleine Drimmelaartjes dikke pret met de toestellen.