OOSTERHOUT - Een normale informatiebijeenkomst van de gemeenteraad in Oosterhout. Vanavond gaat de raad voor het eerst virtueel vergaderen via een live-stream. Het onderwerp is Energiepark A59 in de Oranjepolder.
Volledig scherm
OOSTERHOUT - Een normale informatiebijeenkomst van de gemeenteraad in Oosterhout. Vanavond gaat de raad voor het eerst virtueel vergaderen via een live-stream. Het onderwerp is Energiepark A59 in de Oranjepolder. © Still uit video

Gemeenteraad Oosterhout vergadert voor het eerst virtueel

OOSTERHOUT - De gemeenteraad van Oosterhout vergadert vanavond voor het eerst virtueel. De vergadering is voor iedereen te volgen via een live-streamverbinding. Het Energiepark A59 is het enige agendapunt.

De video-informatiebijeenkomst gaat over energiepark A59. Dit was oorspronkelijk gepland op 10 maart, maar kwam door de coronamaatregelen te vervallen. Bij de video-informatiebijeenkomst wordt een normale informatiebijeenkomst in de raadszaal zo goed als mogelijk nagebootst. Raadsleden mogen technische vragen stellen. Er is echter geen politieke discussie. Dat is niet gebruikelijk bij een informatiebijeenkomst.

Live-uitzending

De live uitzending is te volgen via de kalender op raad.oosterhout.nl. Op de kalender staat een link die met knippen en plakken op de pc of laptop kan worden geplaatst in een zoekvenster. Als deze geïnstalleerd is, zou iedereen de vergadering kunnen volgen. Er komt via deze kalender ook zo snel mogelijk een opname beschikbaar. Aanvang 19.30 uur.

Link naar virtuele vergadering

De link is: https://live.starleaf.com/OTgwNDY0NDQ6N2MxMDM2.

Raadsbrief over Energiepark A59

Zie oosterhout.nl bij Kalender Gemeenteraad 25 maart.