Volledig scherm
PREMIUM
De vriendinnen Nel Menssen (links) en Caroline de Vet staan allebei positief in het leven. © Pix4Profs-Ron Magielse

‘Genieten van de tijd die we nog hebben’

VriendschapGILZE - Caroline de Vet (89) en Nel Menssen (93), beiden uit Gilze, kennen elkaar al sinds hun jeugd in Hulten. Ze raakten weer goed bevriend in 2014 toen ze buren werden in zorgcentrum Sint Franciscus.

Ook een bijzondere vriendschap? Stuur een mailtje naar s.denboer@bndestem.nl

Nel: ,,We hebben nu eigenlijk meer contact dan vroeger. We schelen vier jaar, als kind is dat natuurlijk wel veel. Ruim tachtig jaar later maakt dat niks meer uit.”
Caroline: ,,Toen je hier kwam wonen was het eigenlijk meteen goed. Het Hultense trekt toch meteen weer aan hè; dat je uit hetzelfde dorp komt. We kennen veel dezelfde mensen.”
Nel: ,,Het is heel fijn dat we elkaar al zo lang kennen. Iedere zondag nemen we standaard samen even de week door en bespreken we de nieuwe week.”
Caroline: ,,Als er iemand dood is, weet jij dat vaak als eerste.”

  1. Boete voor bistro Merlijn in Oosterhout ingetrokken
    PREMIUM

    Boete voor bistro Merlijn in Oosterhout ingetrok­ken

    OOSTERHOUT - De voorwaardelijke boete van 10.000 euro voor het niet controleren van de leeftijd van een klant die een biertje bestelde bij Bowling en Bistro Merlijn in Oosterhout is ingetrokken. Bij de testkoper, een controleur van de gemeente, werd niet naar zijn ID gevraagd, omdat hij volwassen is en er ook zo uitziet. Na een gesprek met de eigenaar van Merlijn vindt het college een last onder dwangsom toch ‘een te zwaar middel’.