Volledig scherm
Gasfles ontploft in schuur Hank. © Marcel van Dorst

Gewonde door ontplofte gasfles in Hank

Bij een kleine explosie in een schuur aan het Meerkoetpad in Hank is zaterdagmiddag een man gewond geraakt. Het slachtoffer heeft brandwonden opgelopen en is onder een douche gezet.

De man was vet aan het verwarmen op de gasfles toen de fles ontplofte. De man kreeg daardoor het vet over zijn lichaam. Brandweer, ambulance, politie en traumahelikopter werden gealarmeerd. Die laatste is uiteindelijk niet geland.

Bij de explosie is geen brand ontstaan. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Hank en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. ‘Kaai' als geheugensteuntje voor Commissaris in Den Bosch
    VIDEO

    ‘Kaai' als geheugen­steun­tje voor Commissa­ris in Den Bosch

    DEN BOSCH / OOSTERHOUT - ,,Stuur mij rond d'n ellefde van d'n ellefde nog maar eens een herinnering", zei Wim van de Donk, Commissaris van de Koning, zonder over de consequenties van die opmerking na te denken. Zijn bezoek aan het Oosterhoutse carnaval staat al twee jaar op de planning, maar door uiteenlopende redenen kwam het er maar niet van. Van de Donk gaf daarmee vorig jaar een onbewust voorzetje en die herinnering wilde Prins Mienus XIV, ofwel Paul Oudenhooven, hem wel geven. Dinsdagmiddag togen zo'n zestig Kaaiendonkers naar het Provinciehuis in Den Bosch, om de Commissaris persoonlijk uit te nodigen.