120 echtparen uit Gilze en Rijen waren in 2018 50 jaar getrouwd, goed voor zesduizend jaar huwelijk in De Schakel in Gilze. Zeventig koppels waren aanwezig. De gemeente gaat op zoek naar nieuwe locaties.
Volledig scherm
PREMIUM
120 echtparen uit Gilze en Rijen waren in 2018 50 jaar getrouwd, goed voor zesduizend jaar huwelijk in De Schakel in Gilze. Zeventig koppels waren aanwezig. De gemeente gaat op zoek naar nieuwe locaties. © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Gilze en Rijen speurt naar meer officiële trouwlocaties na klachten jonge trouwkandidaten

GILZE - De gemeente Gilze en Rijen gaat dit jaar kijken of er meer officiële trouwlocaties zijn te vinden in de gemeente. Ook wordt de organisatie van huwelijken nog eens bekeken. Dat schrijven B en W na klachten dat er slechts twee officiële locaties zijn en van vragen van de VVD daarover. 

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.