Vlnr Willem Simonis, Angela van Straten en Dieuwke Simonis van de nieuwe horecazaak Greenz en Grainz in de Marktstraat in Made.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr Willem Simonis, Angela van Straten en Dieuwke Simonis van de nieuwe horecazaak Greenz en Grainz in de Marktstraat in Made. © Pix4Profs/René Schotanus

Greenz & Grainz begint in Made, maar ‘we zien een keten met tientallen vestigingen voor ons’

MADE - Voor wie gezond wil eten, maar geen zin heeft om te koken, opent er op 3 maart aan de Marktstraat in Made het nieuwe afhaal- en fastfoodconcept Greenz & Grainz. En de dromen zijn groot: ,,We zien uiteindelijk een keten met tientallen vestigingen voor ons.”

 1. Koetsier schiet gestrande ambulancewagen te hulp in Oosterhouts bos: ‘We hebben een leven gered’
  PREMIUM

  Koetsier schiet gestrande ambulance­wa­gen te hulp in Ooster­houts bos: ‘We hebben een leven gered’

  OOSTERHOUT - Zaterdagmiddag. Familie, zonnetje, hapje, drankje. Plots wordt een familielid onwel en wordt met spoed de ambulance gebeld. Een vrouw heeft direct hulp nodig, maar ze bevindt zich op een plek in het bosgebied bij De Katjeskelder in Oosterhout die per ziekenwagen niet te bereiken is. Een koetsier en zijn groom schoten te hulp. ,,We hebben een leven kunnen redden.”
 2. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend
  Play

  De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend

 2. Weer publiek in Ziggo Dome bij testevenenementen: 'Gemist is klein uitgedrukt'
  Play

  Weer publiek in Ziggo Dome bij testevene­ne­men­ten: 'Gemist is klein uitgedrukt'