Marieke van Turnhout verkoopt met vriend Stijn Verschuren nacho's (Nachobar) vanuit de originele caravan van Spuiten & Slikken. Vanwege gebrek aan festivals nu een actie rond Valentijn: daten in de seksmobiel.
Volledig scherm
Marieke van Turnhout verkoopt met vriend Stijn Verschuren nacho's (Nachobar) vanuit de originele caravan van Spuiten & Slikken. Vanwege gebrek aan festivals nu een actie rond Valentijn: daten in de seksmobiel. © Pix4Profs/René Schotanus

High-nacho met bubbels in de seksmobiel van Spuiten en Slikken

WAGENBERG - Van een nachokraam naar daten in de seksmobiel van Spuiten & Slikken. Inclusief rode loper,  kaarsjes en rozenblaadjes. Eigenaar Marieke van Turnhout houdt wel van een geintje. Speciaal voor Valentijnsdag stelt ze de bekende roze sleurhut beschikbaar voor knuffelende geliefden. Voor een high-nacho met bubbels.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Zwitsers naar de stembus om boerkaverbod
  Play

  Zwitsers naar de stembus om boerkaver­bod

 2. Mikos Gouka: 'Slot zou gek zijn als hij afscheid neemt van Toornstra'
  Play

  Mikos Gouka: 'Slot zou gek zijn als hij afscheid neemt van Toornstra'