De inval van de douane vond vanochtend plaats. Vanmiddag is men begonnen met het ontruimen van het pand dat in eigendom is van de Islamitische Stichting Nederland. Op deze locatie moet de nieuwe Turkse moskee van Oosterhout komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De inval van de douane vond vanochtend plaats. Vanmiddag is men begonnen met het ontruimen van het pand dat in eigendom is van de Islamitische Stichting Nederland. Op deze locatie moet de nieuwe Turkse moskee van Oosterhout komen. © Pix4Profs / Johan Wouters

Illegale sigarettenhandel: inval in pand op beoogde locatie Oosterhoutse moskee

OOSTERHOUT - De douane is donderdagochtend een bedrijfspand aan de Meerpaal in Oosterhout binnengevallen in een onderzoek naar illegale sigarettenhandel cq -productie. Er zijn zeven pallets met sigarettenpapier en verpakkingsmateriaal afgevoerd.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend
  Play

  De bedrieger van Wie is de Mol? is bekend

 2. Weer publiek in Ziggo Dome bij testevenenementen: 'Gemist is klein uitgedrukt'
  Play

  Weer publiek in Ziggo Dome bij testevene­ne­men­ten: 'Gemist is klein uitgedrukt'