De gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg praatte in de raadszaal van het gemeentehuis in Raamsdonksveer na over een heftige vergadering van vorige week, toen nog online,  die de aanleiding was voor het opstappen van wethouder John van Vugt. Fractievoorzitter Albert Smit van Keerpunt 74, de partij van Van Vugt aan het woord. De kwestie zit hem nog steeds erg hoog.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg praatte in de raadszaal van het gemeentehuis in Raamsdonksveer na over een heftige vergadering van vorige week, toen nog online, die de aanleiding was voor het opstappen van wethouder John van Vugt. Fractievoorzitter Albert Smit van Keerpunt 74, de partij van Van Vugt aan het woord. De kwestie zit hem nog steeds erg hoog. © Pix4Profs / Johan Wouters

Keerpunt‘74 stuurt Albert Smit de laan uit: ‘Hij handelt op eigen houtje’

GEERTRUIDENBERG - Keerpunt‘74 stuurt fractievoorzitter Albert Smit de laan uit. De partij verwijt hem veelvuldig ‘solistisch handelen‘. ,,Hij handelde steeds op eigen houtje”, zegt Annemiek van Rooy namens het bestuur van Keerpunt‘74. 

  1. Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    Geen dag te vroeg met dit heerlijke weer: attracties in Randoet en Puzzelbad open

    DRIMMELEN - ,,Zoiets moet natuurlijk uitgebreid getest worden, en bij de eerste test ging er al meteen iemand onderuit." Erik van der Pauw heeft woensdag eindelijk de nieuwste attracties in de zwembaden van Drimmelen kunnen openen. De zogenaamde splashparks hadden al veel eerder open zullen zijn, maar pech bij de aanleg en corona gooiden roet in het eten. Maar woensdag hadden de eerste kleine Drimmelaartjes dikke pret met de toestellen.