Drie van die leerlingen zijn Famke van Gils, Renske Maas en Evi van Stalle. Ze worden geflankeerd door Henk Moonen en Cora van der Meij van Curio Effent.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie van die leerlingen zijn Famke van Gils, Renske Maas en Evi van Stalle. Ze worden geflankeerd door Henk Moonen en Cora van der Meij van Curio Effent. © Pix4Profs / Johan Wouters

Mavo-leerlingen slagen voor havo-examen Engels, en er komt een vervolg, want: ‘Dit is de toekomst’

OOSTERHOUT - Slagen voor een vak op havo-niveau, terwijl je mavo studeert. Dertien scholieren van Curio Effent in Oosterhout slaagden hierin. Bij wijze van proef studeerden zij twee jaar lang Engels op een trede hoger dan hun niveau. En alle dertien hebben ze het gehaald. Dat smaakt naar meer.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    3

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.