Bovenaanzicht van de vernieuwde spoorzone in Rijen. De helling van de onderdoorgang aan de andere zijde van het spoor is te steil. De gemeente zoekt een oplossing.
Volledig scherm
PREMIUM
Bovenaanzicht van de vernieuwde spoorzone in Rijen. De helling van de onderdoorgang aan de andere zijde van het spoor is te steil. De gemeente zoekt een oplossing. © Infographic Gemeente Gilze en Rijen

Meer duidelijkheid in juni over ondertunneling Rijen en route brandweer

RIJEN - De diepte van de onderdoorgang bij het station in Rijen wordt in juni bekend. En daarmee of de brandweer met een bluswagen al dan niet via deze route in Rijen-zuid kan komen. Dat laat het college van B en W weten. Enkele rapporten leken een voorkeur te geven voor een diepte van 2,5 in plaats van 3,5 meter, maar nader onderzoek is nodig.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Geen erehaag voor Ajax: 'Feliciteren en hand geven, niet meer dan dat'
  Play

  Geen erehaag voor Ajax: 'Felicite­ren en hand geven, niet meer dan dat'

 2. Lerares gaat viral met video op school: 'Ik val op vrouwen'
  Play

  Lerares gaat viral met video op school: 'Ik val op vrouwen'