In 2010 werd volop gegraven voor de aanleg van bedrijventerrein Midden-Brabant Poort in Gilze langs de A58. Het ligt tegenover Broekakkers met onder meer Sligro en Audax.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2010 werd volop gegraven voor de aanleg van bedrijventerrein Midden-Brabant Poort in Gilze langs de A58. Het ligt tegenover Broekakkers met onder meer Sligro en Audax. © John Schouten / pve

Midden-Brabant Poort loopt vol, op naar fase 2 langs de verbrede A58

GILZE - Bedrijventerrein Midden-Brabant Poort in Gilze nadert het einde van de beschikbare ruimte. ,,Van de 16,4 hectare hebben we er nog maar 2,4 over. Met name de laatste twee jaar is het snel gegaan. Daarom zijn we al bezig met fase twee", zegt wethouder David Vermorken van Gilze en Rijen. 

 1. ‘Zo’n pluim van de provincie voelt toch goed’
  GroenBewust

  ‘Zo’n pluim van de provincie voelt toch goed’

  Ongeveer vijf jaar geleden werden wij door de provincie Noord-Brabant verrast met de Agrofoodpluim. Zonder directe statistieken, keurmerken, erkenningen of opleidingen was onze bedrijfsvoering door de provincie opgevallen als 'gewenst', 'zo willen we het graag'. We kregen door gedeputeerde Yves de Boer zelfs de allereerste pluim uitgereikt. Ik kan u vertellen: al is het slechts een bezoek en een oorkonde en levert het financieel niks op, zo'n pluim voelt erg goed.
 1. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

 2. Politici vieren sinterklaas: 'Ik zie het meest op tegen de gedichten over mij'
  Play

  Politici vieren sinter­klaas: 'Ik zie het meest op tegen de gedichten over mij'