Ingrid en Bart van der Jagt zullen dit jaar waarschijnlijk weinig gasten kunnen ontvangen in hun groepspension in Willingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid en Bart van der Jagt zullen dit jaar waarschijnlijk weinig gasten kunnen ontvangen in hun groepspension in Willingen. © Privécollectie

Niet meer op familiebezoek of vakantie in het buitenland? ‘Dan het kerstdiner maar via Skype’

WEST-BRABANT - Kerst vieren met familie in het buitenland of even uitrazen op de piste? Het zit er dit jaar waarschijnlijk niet in. Het kabinet heeft een negatief ­reisadvies afgegeven tot half januari. Een reiziger, reisagent en accommodatiehouder reageren. ‘Weer een klap’. 

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Braziliaanse president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronadoden'
  Play

  Braziliaan­se president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronado­den'